Bukan sahaja berbakat dalam menjayakan filem, malah bintang terkenal Akshay Kumar kini mengembangkan bakatnya apabila tampil membuat debut dalam sebuah video muzik tidak lama lagi.

Sehubungan dengan itu, Akshay bakal bergabung tenaga buat kali kedua dengan penyanyi Punjabi, B Praak, dalam video muzik berjudul "Fillhal" tersebut.

Sebelumnya, B Praak pernah menyanyikan runut bunyi filem sejarah "Kesari" yang diterajui Akshay berjudul "Teri Mitti".

"Berpengalaman mendengar suara lunak B Praak buat pertama kali menerusi "Teri Mitti" dalam filem saya, "Kesari", membuatkan saya tidak ragu-ragu untuk bekerja dengannya bagi "Fillhal".

"Lirik yang dihasilkan juga sangat indah. Gabungan suara dan lirik yang mantap ini membuatkan saya teruja untuk membuat debut bagi video muzik saya," kata Akshay yang dipetik dari News18.

Menurut Akshay lagi, dia turut menemui penulis lirik, Jaani, yang memberitahu lagu balada itu merupakan karya terbaik yang pernah dia hasilkan.

Selain Akshay dan B Praak, video muzik itu akan turut menampilkan Ammy Virk dan adik kepada aktres Kriti Sanon iaitu Nupur Sanon.

Beralih ke perkembangan lain, Akshay kini mempunyai beberapa filem terbaru dalam genggamannya seperti "Good Newwz", "Sooryavanshi", "Laxmmi Bomb" dan "Bachchan Pandey".

Layari berita Bollywood terkini di laman web www.bollylah.com dan laman Facebook kami.

(Sumber foto: Times of India)
(Sumber artikel: News18)