Pembikin filem dan aktor Anurag Kashyap mengumumkan penubuhan syarikat produksi terbarunya yang diberi nama Good Bad Films berserta sebuah filem baru berjudul "Choked: Paisa Bolta Hai".

Pengumuman itu telah dibuat menerusi laman Instagram miliknya, sekaligus memperkenalkan laman Instagram rasmi Good Bad Films berserta logonya.

Sehubungan dengan itu, pengarah filem "Bombay Velvet" itu turut memperkenalkan dua orang rakan kongsinya yang terlibat dalam pertubuhan Good Bad Films iaitu Dhruv Jagasia dan Akshay Thakker.

"Jadi inilah dia syarikat produksi terbaru kami @goodbadfilmsofficial. Memperkenalkan yang baik, yang jahat dan filem terbitan Good Bad Films pada hari keluaran filem pertama produksi kami "Choked: Paisa Bolta Hai".

"Dhruv Jagasia dan Akshay Thakker. Dua tulang belakang saya. Cuma saya tak dapat pastikan siapa baik dan siapa jahat antara dua penerbit saya ini, jadi saya biarkan anda yang tentukan.

"Jom berseronok dengan "Choked Paisa Bolta Hai" yang akan dirilis pada 5 Jun ini! Logo direka oleh Sam Madhu dan foto oleh @khamkhaphotoartist," tulisnya di entri tersebut.

Buat pengetahuan lanjut, ini merupakan syarikat produksi ketiga yang ditubuhkan oleh Anurag selepas Phantom Films dan Anurag Kashyap Films.

Berbalik kepada "Choked: Paisa Bolta Hai", filem itu dibintangi oleh Saiyami Kher dan Roshan Mathew sebagai peneraju utama.

Diarahkan oleh Anurag, ia bakal menemui penonton pada 5 Jun ini menerusi sebuah portal penstriman berbayar.

(Sumber: Anurag Kashyap Instagram)
(Sumber foto: Anurag Kashyap Instagram)