Bigg Boss 14 telah melintasi lebih dari 100 hari dan keadaan terus menjadi semakin getir di dalam rumah dengan beberapa rakan serumah mendedahkan beberapa maklumat peribadi mereka di rancangan itu. Dalam episod Weekend Ka Vaar yang akan datang, Rubina Dilaik yang memasuki rumah bersama suaminya Abhinav Shukla akan memberitahu Salman Khan mengenai kecenderungan bunuh diri.

A post shared by ColorsTV (@colorstv)

Dalam promo terbaru, Salman Khan bertanya kepada Rubina apakah dia fikir dia melakukan perkara yang betul di rancangan itu dan kemudian bertanya kepada adik Rubina apakah ini keperibadiannya yang sebenarnya. Mengenai ini, adiknya menjawab, "Anda tidak memahami pandangannya, dia bukan begitu buruk."

Salman turut mengatakan, "Dia sedang membuat salah dan telah membuat banyak kesalahan selama ini".

Untuk membalas kenyataan Salman Khan, Rubina berkongsi tentang masa lalunya dan berkata, "Saya betul-betul seperti ini, lapan tahun yang lalu. Saya mempunyai masalah kemarahan dan kecenderungan bunuh diri. Bahkan hubungan saya yang tegang adalah hasil dari ini. "

Adiknya kemudian berkata, "Dia lemah secara emosional, saya rasa tidak ada sesiapa yang memberinya cukup kasih sayang di rumah Bigg Boss. "

(Sumber Foto: Mumbai Mirror, Mid-Day)