Pelakon Bipasha Basu dan Karan Singh Grover adalah salah satu pasangan Bollywood yang menikah dengan gembira dan sering berkongsi perkembangan terkini hidup mereka di media sosial dengan gambar dan video. Sekiranya anda mengikuti Bapasha atau Karan di Instagram, anda mesti sedia maklum betapa mereka menghargai kehadiran satu sama lain dalam hidup mereka.

Baru-baru ini, pasangan itu berkongsi mengenai rancangan keluarga mereka dalam wawancara dengan sebuah portal hiburan ketika ditanya siapa yang paling banyak bertindak balas terhadap gosip kehamilannya. Mengenai ini, Bipasha menjawab bahawa dialah yang akan paling banyak memberi reaksi terhadap khabar angin tersebut kerana dia akan menjadi orang yang dikhabarkan akan menanggungnya. Dia menambah bahawa apabila berat badannya naik sedikit, pihak media akan terus spekulasikan kehamilannya dan ia agak menjengkelkan.

Karan juga turut serta dalam perbualan dan mengejek mengatakan bahawa tidak ada sesiapa yang mempercayainya ketika dia mengatakan bahawa dia hamil. Tidak hairanlah mereka secocok untuk satu sama lain.

Di bahagian kerja, baru-baru ini Bipasha dan Karan telah bekerjasama untuk filem ‘Dangerous’.

Sumber: Times of India
Sumber Foto: Free Press Journal