Tiger Shroff dan Disha Patani dikatakan telah lama berpacaran. Walaupun mereka belum terbuka mengenai hubungan mereka, PDA media sosial mereka, makan malam berduaan dan sering kelihatan bersama antara sebab meluasnya khabar angin berkenaan hubungan cinta mereka.

Baru-baru ini Jackie Shroff telah mengulas mengenai hubungan anaknya yang dikhabarkan berpacaran dengan Disha. Jackie memberitahu sebuah portal berita bahawa anaknya telah berpacaran sejak berusia 25 tahun dan dia benar-benar berkawan baik dengan Disha. Namun, pelakon senior itu menambah bahawa dia tidak tahu apa yang telah mereka fikirkan untuk masa depan mereka.

Mengulas lebih lanjut mengenai perkara yang sama, Jackie menambah bahawa Tiger sangat fokus pada kerjanya dan dia tidak membiarkan siapa pun masuk di antara kerjanya. Menurutnya, keluarga dan teman wanita adalah fokus kedua untuk Tiger.

Disha juga mempunyai ikatan yang baik dengan keluarga Tiger. Dia sering dilihat bergaul dengan ibu Tiger, Ayesha dan adiknya, Krishna. Disha dan Tiger telah kali terakhir bekerjasama dalam ‘Baaghi 2’.

Disha seterusnya akan dilihat di 'Ek Villain Returns' di mana dia akan dilihat berkongsi ruang layar dengan John Abraham, Arjun Kapoor dan Tara Sutaria.

(Sumber Foto: Super Stars Bio, Siasat)