Aktor John Abraham mendedahkan dia akan meneruskan rancangan untuk menerbitkan sebuah filem lumba motosikal seperti yang dicadangkannya pada September lalu.

Sehubungan dengan itu, John telah mengemukakan rancangan projek itu kepada penerbit terkenal Bhushan Kumar dan ingin membawanya berlumba menaiki motosikal berkuasa tinggi.

"Saya ingin membawa Bhushan menaiki motosikal berkuasa tinggi bagi memberinya pengalaman berlumba buat kali pertama di mana orang menunggang motosikal berkelajuan 340km/j.

"Terdapat satu konsep menarik mengenai sukan lumba motor ini dalam fikiran saya, yang mana Ketua Pembangunan Kandungan saya, Sanyukta Chawla Shaikh, sedang hasilkan.

"Saya telah berbincang idea itu dengannya dan membawanya ke pawagam India buat pertama kali. Filem ini sangat istimewa buat saya. Saya turut menunjukkan video filem "Rush" kepada Bhushan dan dia sangat tertarik dengannya," ulas John dengan lebih lanjut.

Seperti yang dilaporkan menerusi Times of India, John bercadang untuk merilis filem yang belum diberi judul itu kira-kira hujung tahun 2020 dan penggambaran dijangka akan dijalankan pada April.

Dalam perkembangan lain, John mempunyai sejumlah projek filem baru dalam genggamannya. Selain "Pagalpanti", aktor itu akan turut membintangi filem "Attack" bersama Jacqueline Fernandez dan "Satyameva Jayate 2" bersama Divya Khosla Kumar.

Selain itu, dia juga akan membintangi filem "Mumbai Saga" yang menampilkan barisan pelakon lain seperti Emraan Hashmi, Kajal Aggarwal, Anil Kapoor, Suniel Shetty, Prateik Babbar, Gulshan Grover, Rohit Roy, Samir Soni dan Amole Gupte.

(Sumber foto: Apherald)

(Sumber artikel: Times of India)