Menurut laporan terbaru oleh Mumbai Mirror, pelakon aktor Bollywood, Kajol telah bertolak ke Singapura untuk berada di sisi anak perempuannya, Nysa. Anak perempuan Kajol dan Ajay Devgn belajar di United World College of South East Asia di Singapura dan telah kembali ke kuliah.

Menurut laporan, pasangan itu mahu anak perempuan mereka tidak ketinggalan kuliah atau tinggal sendirian. Mereka tidak mahu Nysa bersendirian di negara asing di tengah-tengah wabak Covid 19 yang masih berterusan. Oleh sedemikian, sumber memberitahu bahawa pelakon Dilwale itu telah mengambil keputusan untuk menemani anak perempuannya di sana. Kajol dikatakan akan tinggal di Singapura selama beberapa bulan akan datang. Menurut laporan, Kajol dan Ajay Devgn telah membeli sebuah pangsapuri mewah di Singapura pada tahun 2018 untuk menjadikan penginapan mereka lebih selesa.

Sementara pemergian Kajol, Ajay Devgn akan menghabiskan masa yang berkualiti dengan anaknya Yug. Tidak meninggalkan tugas profesionalnya, Ajay dilaporkan telah mengerjakan dua skrip untuk produksinya dan juga mengawasi pasca produksi filem-filem berikutnya. Ajay Devgn mempunyai senarai panjang filem yang disiapkan untuk rilis, yang merangkumi 'Maidaan', 'Kaithi' remake dan 'Golmaal 5'.


Sumber: Republic World, Times of India
Sumber Foto: OrissaPOST