Model dan teman wanita kepada aktor Arjun Rampal, Gabriella Demetriades membidas komen beberapa pengguna media sosial yang melabel bentuk wajahnya dengan komen-komen berbentuk sindiran.

Seperti yang dilihat di Instagram, Gabriella aktif berkongsikan foto-fotonya yang bergaya dan sering menerima pujian dan kata-kata positif daripada para peminat.

Baru-baru ini, salah seorang daripada pengguna media sosial menyatakan bentuk bibir Gabriella berupa pelik di ruangan komen salah satu fotonya di kolam renang.

"Saya akan berbincang dengan ibu bapa saya mengenai perkara ini dan akan cuba mencari jalan penyelesaiannya," balas model yang berasal dari Afrika Selatan itu.

Selain itu, terdapat juga komen yang mengatakan tiada sesiapa pun yang ingin melihat wajah Gabriella di Instagram, kecuali foto bayinya.

"Okay, jadi mengapa kamu ada di sini?" bidas Gabriella ringkas dan penuh sindiran.

New normal. Virtual creation with @taras84 ft @rampal72

A post shared by Gabriella Demetriades (@gabriellademetriades) on

Dalam ruangan komen foto itu juga terdapat komen romantik daripada Arjun yang mengatakan Gabriella lebih jelita jika dilihat di depan mata.

Buat pengetahuan lanjut, Arjun dan Gabriella mengenali antara satu sama lain ketika menghadiri acara Liga Perdana India pada 2009 dan mula bercinta sejak dua tahun lalu selepas Arjun berpisah dengan isterinya Mehr Jesia.

Terdahulu, Arjun pernah meluahkan rasa gembira mengenali Gabriella dan senang hati kerana anak-anaknya, Mahikaa dan Myra, menerima teman wanitanya dalam hidup mereka.

(Sumber: Gabriella Demetriades Instagram)
(Sumber foto: Arjun Rampal Instagram)