Aftab Shivdasani membuat kemunculan sulungnya pada tahun 1999 'Mast' di samping Urmila Matondkar. Tetapi sebelum itu dia muncul sebagai pelakon kanak-kanak dalam banyak filem termasuk klasik termasuk 'Mr India'. Aftab kemudian membuat beberapa filem pada awal tahun 2000 seperti 'Masti', 'Awara Paagal Deewana', 'Hungama' dan banyak lagi.

Ketika diminta untuk berkongsi pendapatnya mengenai kem dan kumpulan di Bollywood Aftab berkata, “Kumpulan ini dirujuk sebagai kem pada awal tahun 2000 di mana orang mengatakan bahawa ini adalah milik YRF, Bhatt atau kem lain. Saya tidak pernah mengalami ini kerana saya selalu bekerjasama dengan pelbagai pengeluar dan saya bersahabat dengan semua tetapi bukan begitu rapat. Saya membuat 9 filem dengan Vikram Bhatt, 5 atau 6 filem dengan RGV tetapi saya tidak pernah menjadi sebahagian daripada kem mereka. Ini bergantung bagaimana anda memperlakukan diri sendiri dan saya telah bersahabat dengan semua orang. Bahkan Karan Johar merupakan saudara jauh saya tetapi saya tidak pernah rapat dengan sesiapa. Saya bersikap sopan, baik dan ramah kepada semua orang dan oleh itu saya tidak mempunyai musuh. "

Beralih ke perkembangan lain, Aftab kini sudah bergelar penerbit dan baru sahaja melancarkan syarikat produksinya, Mount Zen India pada 20 Julai 2020.

(Sumber: Times of India)
(Sumber foto: Aftab Shivdasani Instagram)