Pelakon Madhuri Dixit tidak akan dilihat dalam empat episod akan datang dalam rancangan realiti tarian popular Dance Deewane 3. Pelakon itu memutuskan untuk menghentikan penggambaran ketika penggambaran pertunjukan bergerak keluar dari Mumbai.

Pemerintah Maharastra telah memberlakukan penutupan sepenuhnya (total lockdown) di negeri itu disebabkan banyak penggambaran untuk pertunjukan berlangsung di sana. Oleh kerana itu, semua produksi utama di Mumbai mengalihkan lokasi produksi mereka untuk sementara waktu agar pertunjukan tetap berjalan sehingga penutupan diangkat.

Dance Deewane 3, seperti banyak pertunjukan lain, juga memutuskan untuk menukar lokasinya dan telah memutuskan untuk mendirikan pangkalan penggambarannya di Bangalore, Karnataka. Semua pertunjukan utama sedang ditembak dalam format bio-bubble.

Oleh kerana Madhuri Dixit tidak boleh mengikuti pengambaran yang akan datang, dilaporkan bahawa Sonu Sood dan Nora Fatehi mungkin akan dilihat dalam episod Dance Deewane 3 yang akan datang.

(Sumber Foto: OrissaPOST)