Pelakon veteran Neena Gupta baru-baru ini melancarkan autobiografinya 'Sach Kahun Toh'. Dalam buku itu, dia telah berkongsi mengenai kehidupan dan perjalanannya dalam industri filem yang tidak diketahui ramai. Dalam autobiografi, Neena mengungkapkan bahawa rakan karibnya dan pelakon Satish Kaushik telah menawarkan untuk menikahinya ketika dia mengandungkan Masaba.

Kiri ke kanan: Neena bersama anaknya Masaba/ Neena bersama Sir Viv Richards

Neena hamil dengan Masaba ketika dia menjalini hubungan dengan bekas pemain kriket Sir Viv Richards pada tahun 1980-an. Sementara Neena membesarkan Masaba sebagai anak perempuan tunggal, Satish Kaushik telah menawarkan untuk menikahi Neena.

Menurut autobiografi ketika Neena hamil, Satish mengatakan kepadanya, "Jangan bimbang, jika anak itu dilahirkan dengan kulit gelap, anda boleh mengatakan ianya milik saya dan kita akan berkahwin. Tidak ada sesiapa yang akan mengesyakinya. "

Kerjaya Neena Gupta mendapat permulaan baru pada tahun 2018 ketika dia muncul dalam filem seperti Badhaai Ho, Veere Di Wedding, dan Mulk. Dia kali terakhir dilihat dalam filem Sardar ka Grandson.

(Sumber Foto: Bollywood Shaadis, Koimoi)