Priyanka Chopra dan Nick Jonas berkahwin dalam upacara mewah yang menjadi tajuk utama di seluruh dunia. Sejak itu, pasangan itu cukup terbuka mengenai cinta dan penghargaan mereka antara satu sama lain.

Dalam wawancara baru-baru ini dengan saluran radio, Jonas ditanya apa yang membuat Chopra menonjol daripada semua wanita yang dia temui sebelumnya. "Apa yang memisahkan (Priyanka) dari mana-mana wanita yang pernah anda temui sebelumnya, kerana anda telah berpacaran dengan beberapa wanita paling cantik di planet ini?" Jonas ditanya.

"Anda merasai hubungan ajaib apabila anda menemui seseorang yang padan, terutamanya pada ketika masa yang betul," jawab Nick Jonas serta-merta, sambil menambah: "Kami sangat bertuah. Kami saling mengenali satu sama lain dengan baik sebelum mula berpacaran , dan saya rasa asas sebagai rakan selalu membantu dalam hubungan yang telah berkembang secara organik.

Sudah dua tahun sejak perkahwinan kami, dan saya sangat diberkati untuk mempunyai pasangan hidup yang boleh saya percayai, dan saya harap Priyanka juga berfikiran yang sama. "

Aww, manis kan kenyataan Nick? Memang bagai pinang dibelah dua je pasangan ini.

(Sumber Foto: DNA India)