Pada Jun lalu, bintang Bollywood Priyanka Chopra Jonas pernah meluahkan keinginan untuk mempunyai anak bersama suaminya, Nick Jonas menerusi sebuah kenyataan media.

Bagaimanapun, perancangan tersebut bukanlah untuk tempoh yang terdekat memandangkan aktres itu mahu memberi fokus terhadap karier seninya.

"Saya ingin mengubah dunia. Impian terbesar saya adalah untuk membina sebuah karier yang kukuh serta membina legasi untuk diri saya sendiri, tetapi dalam masa yang sama, saya ingin membuat perubahan terhadap sesuatu.

"Saya ingin kewujudan saya ini lebih bermakna dan anak-anak saya nanti berasa bangga mempunyai seorang ibu yang berjaya dalam hidup mereka," luah Priyanka menerusi laporan dari Hindustan Times.

Priyanka dan Nick dilihat sentiasa meluangkan masa bersama untuk bercuti serta menikmati kehidupan selepas berkahwin selain bekerja namun jika dikurniakan cahaya mata, mereka akan menerimanya dengan terbuka.

Baru-baru ini, Priyanka telah memuat naik foto majlis sambutan hari ulang tahun kelahirannya yang diadakan di Miami. Majlis tersebut turut dihadiri oleh ibu Madhu Chopra, sepupu Parineeti Chopra serta beberapa orang rakannya.

Dalam perkembangan baru, Priyanka akan mula mempromosikan filem Bollywood dibintanginya iaitu "The Sky Pink" yang akan ditayangkan pada 11 Oktober.

Selain itu, dia juga telah menandatangani sebuah projek filem komedi Hollywood bersama Mindy Kaling di mana sesi penggambarannya akan dijalankan di India dan luar negara.

Layari berita Bollywood terkini di laman web www.bollylah.com dan laman Facebook kami.

(Sumber artikel: Hindustan Times)
(Sumber foto: Priyanka Chopra Instagram)