Mengikut laporan awal minggu ini, Hrithik Roshan sedang mempertimbangkan untuk tidak memilih pembuatan semula Vikram Vedha. Sebenarnya, pembuat Vikram Vedha versi Hindi telah menyusun jadual dan filem itu akan dilancarkan pada bulan Mei tetapi ditangguhkan berikutan lockdown di India. Hrithik Roshan mulanya sangat berminat untuk membuat filem selama ini tetapi tiba-tiba berubah fikiran.

Bahagian yang mengejutkan ialah Hrithik membuat keputusan untuk meninggalkan Vikram Vedha untuk kembali melakukan siri Hotstar bertajuk 'The Night Manager'.

Hrithik Roshan seharusnya memulakan kerja pada The Night Manager, yang seharusnya menjadi debut OTTnya. Namun, Hrithik tidak selesa dengan jadual penggambaran yang panjang yang mengakibatkan masalah tarikh mendorongnya untuk tidak ikut serta dalam usaha tersebut. "Hrithik telah mendaftar untuk penyesuaian The Night Manager, tetapi tidak memilih dan mengalokasikan tarikhnya untuk pembuatan semula Hindi Vikram Vedha. Tetapi dengan Hrithik sukar untuk mengesahkan apa-apa sehingga penggambaran bermula, dan itulah yang terjadi dengan Vikram Vedha. "

Pada masa ini tidak ada pengesahan rasmi di kedua ujung merujuk kepada Vikram Vedha dan The Night Manager. Dalam pada itu, Hrithik akan memainkan watak Jonathan Pine versi India di dalam The Night Manager, karangan Tom Hiddleston dalam siri terhad berdasarkan novel 1993 oleh John Le Carre.

(Sumber Foto: Binged)