Kriti Sanon menyambut hari jadinya yang ke-30 hari ini. Dia berjaya memenangi jutaan hati dengan persembahannya yang sempurna setakat ini. Kriti juga menikmati kumpulan peminat yang banyak di media sosial. 
 Rakan-rakannya, keluarga dan peminatnya telah membanjiri media sosial untuk berkongsi ucapan istimewa buat dirinya. Bintang pelakon ‘Dilwale’ Varun Dhawan turut memuat naik gambar mereka berdua di Instagramnya, dengan ucapan, “Happy bday @kritisanon ur amazing” diikuti dengan emoji hati. Lihat posnya di sini: varun.png 
 Pelakon Sanjana Sanghi, yang baru membuat debut Bollywood dengan pelakon Allahyarham Sushant Singh Rajput, juga meraikan Kriti dalam kisah Instagramnya. Berkongsi gambarnya, Sanjana menulis, "Selamat ulang tahun yang indah. Anda mempunyai kekuatan, anda berani, anda juga berbakat. Selalu pernah & dan akan mengagumi anda @kritisanon." kri.png Adiknya, Nupur Sanon turut berkongsi ucapan penuh kasih sayang buat kakaknya.  krit.png Antara ucapan lain yang turut dikongsi: kivv.png krit2.png Selamat Hari Jadi Kriti Sanon, moga gembira selalu! :)