Susulan penggambaran filem "Jersey" ditangguhkan sebagai langkah keselamatan dari pandemik COVID-19, aktor Shahid Kapoor meluangkan tempoh kuarantinnya dengan menjawab pertanyaan para peminat di laman sosial.

Di kesempatan itu, Shahid turut berkongsikan aktiviti yang dilakukan serta cara untuk kekal produktif sepanjang tempoh kuarantin dijalankan.

"Bahagikan masa anda dan kekal produktif. Mulakan sebuah rutin, cuba perkara baru. Saya juga melakukan persiapan untuk kerja-kerja yang ditangguhkan supaya bersedia apabila ia berjalan semula.

"Namun apa yang paling penting, gunakan peluang ini untuk meluangkan masa bersama keluarga dan orang-orang tersayang.

"Pada waktu ini, anda digalakkan untuk mengamalkan pemakanan sihat. Cuba bersenam tetapi jangan berlebihan supaya sistem imuniti badan tidak berkurangan, serta kekal positif," tulisnya menerusi ruang Instagram Story.

Dalam pada itu, bintang filem "Kabir Singh" berkenaan turut meluahkan rasa teruja menantikan tayangan filem "Jersey" yang dijangka rilis pada 28 Ogos tahun ini.

Menurut pihak produksi, proses pos-produksi filem dijangka bermula sejurus penggambaran selesai dijalankan pada penghujung bulan Mei.

Diarahkan oleh Gowtam Tinnanuri, filem itu turut dibintangi pelakon lain seperti Mrunal Thakur, Pankaj Kapur, Mohan Kapoor, Disha Patani, Ajay Devgn, Anil Kapoor, Amitabh Bachchan dan ramai lagi.

(Sumber foto: Shahid Kapoor Instagram)