"Mengucapkan selamat tinggal kepada apa-apa sememangnya memilukan," kata Sharad Malhotra, yang bakal meninggalkan rancangan Naagin 5.

Pelakon itu berkongsi, "Semua pujian, cinta, penghargaan dan kehangatan yang saya terima selama enam bulan terakhir ini sangat indah. Ia sangat luar biasa. Terdapat banyak rasa syukur dan cinta yang saya ada. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada banyak orang - peminat, penonton, Ekta (Kapoor) puan, produksi, rakan pelakon dan juga rakan-rakan saya. "

Sharad menambah bahawa enam bulan terakhir sangat mengagumkan baginya walaupun berhadapan dengan wabak Covid 19.

"Ketika seluruh dunia kaku, Ekta ma'am menawarkan watak hebat ini kepada saya, dan saya bernasib baik kerana menjadi sebahagian daripada francais besar ini. Saya rasa tahun 2020 telah menjadi tahun yang luar biasa bagi saya. Ini adalah tahun pandemik, tetapi secara profesional bagi saya, tahun itu sungguh hebat.

Sharad mengatakan bahawa itu adalah pengalaman hebat baginya untuk menjadi sebahagian daripada genre supranatural dan fantasi. "Kita mesti melakukan perkara-perkara yang tidak dapat kita lakukan dalam kehidupan nyata - melompat dan menendang dan semua itu. Saya merasakan kandungannya mesti sangat baik, itu adalah sesuatu yang dinanti-nantikan oleh orang lain. Sudah berlalu hari-hari di mana anda dapat menunjukkan apa sahaja kepada mereka. Saya rasa orang sekarang ingin melihat kisah baik, mereka mahu melihat komedi, aksi - segalanya. Sekiranya diberi peluang, saya ingin melakukan perkara seperti ini sekali lagi, "katanya kepada kami.

Berbicara lebih lanjut mengenai sambungan Naagin, Sharad Malhotra mengatakan kepada Times Of India, "Mereka memiliki kisah baru yang akan datang, Naagin 5 putaran baharu dan bakal dinamakan Kuchh Toh Hai, yang dijangka mulai pengambaran minggu depan."


Sumber Foto: The Statesman, Bhaskarlive