Pasangan selebriti romantik Nick Jonas dan Priyanka Chopra terus menjadi tumpuan para peminat apabila baru-baru ini foto skrin latar telefon pintar Nick telah tular di Internet.

Menurut laporan dari Times of India, sebuah laman media peminat di Instagram memuat naik foto 'throwback' Nick dan Priyanka berjalan berpegangan tangan di sebuah lapangan terbang antarabangsa di New York.

Namun apa yang lebih menarik perhatian para peminat adalah foto skrin latar telefon pintar Nick yang menampilkan penyanyi Hollywood itu dan isterinya berpandangan mata.

Priyanka?♥️? MY LOOOOOOVE?♥️ MY PRINCESS?? . Priyanka ?at JFK . @@priyankachopra?♥️ #priyankachopra #nickjonas #Priyankachoprafans #nickjonasfans #peecee #piggychops #nyc #Newyork #celebrity #indiangirls #prick #nickyanka #ny #fanstar #picnic #Throwback #priynkaarmy #pcfm #Bryanadds #heartthewordfan #fashion #style #bollywood #hollywood #bollywoodlove #bollywoodstar #bollywoodstyle #bollywoodfashion #desigirl #fangirls ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by ?PRIYA? (@priya_srk_love) on

Seperti yang dilihat di media sosial, Priyanka juga sentiasa menghiburkan para peminat dengan aktiviti-aktiviti harian mereka sepanjang tempoh kuarantin termasuk video muzik lagu Nick yang terbaru.

Dalam pada itu, mereka juga dilihat memainkan peranan dengan bersuara melalui media sosial tentang isu perkauman yang sedang berlaku di Amerika Syarikat serta menderma kepada badan-badan kebajikan.

Beralih ke perkembangan lain, Priyanka mempunyai beberapa projek filem baru dalam tangan termasuk "The White Tiger" bersama Rajkummar Rao dan filem arahan Robert Rodriguez "We Can Be Heroes".

(Sumber: Times of India & nickyanka18 Instagram)
(Sumber foto: Times of India)