Penggambaran untuk rancangan realiti aksi yang paling dinanti-nantikan ‘Khatron Ke Khiladi 11’ telah bermula. Musim seterusnya bakal menyaksikan Divyanka Tripathi, Arjun Bijlani, Nikki Tamboli, Vishal Aditya Singh, Aastha Gill, Sana Makbul, Anushka Sen, Shweta Tiwari, Mahekk Chahal, Rahul Vaidya, Abhinav Shukla, Varun Sood dan Sourabh Raj Jain bergelut untuk bergelar juara.

Baru-baru ini, Divyanka Tripathi berkongsi video dirinya bersama peserta lain. Pelakon itu nampaknya akan melakukan beberapa perkara sebelum pertunjukan bermula. Mereka mahu membeli beberapa barang keperluan memandangkan mereka diberi masa untuk berbuat demikian. Divyanka memuat naik ke Instagramnya dan memberi kapsyen, "Touristy While Shooting."

A post shared by Divyanka
Tripathi Dahiya (@divyankatripathidahiya
)

Nikki Tamboli dan Abhinav Shukla juga dilihat bergambar bersama. Mereka dilihat mempunyai pertemuan yang menyeronokkan. Nikki berkongsi gambar itu dan menulis, "Orang-orang yang membuat anda tersenyum dengan hanya melihat mereka, itulah orang kegemaran saya @ ashukla09 merindukan anda @rubinadilaik.

A post shared by Nikki Tamboli (@nikki_tamboli)


Adakah anda sudah bersedia untuk menonton lagi satu musim rancangan realiti aksi popular ini? Kalau ya, siapa peserta kegemaran anda. Jom kongsi dengan min :)

(Sumber Foto: Bollywood Society)