Shahid Kapoor dan Vijay Sethupathi akan segera memulakan penggambaran untuk projek mereka seterusnya - siri Amazon Prime Original berjudul 'Sunny' yang akan diarahkan oleh duo pengarah terkenal siri 'The Family Man', Raj dan DK. Untuk menggandingkan dua pelakon ternama ini, Amazon menbelanjakan bayaran yang tinggi untuk projek ini.

Sebuah sumber mengatakan, "Oleh kerana kejayaan siri 'The Family Man', Amazon mempercayai duo pengarah filem itu dan ketika mereka mengusulkan rancangan ini, mereka mencadangkan anggaran yang besar kerana popularati kedua-dua bintang yang mereka rencanakan dan Amazon setuju. Ini akan menjadi debut besar Shahid dan juga pertunjukan web pertama Vijay. "

Pemberi maklumat itu menambah, "Shahid meminta Rs. 40 juta ditambah untuk sepanjang musim dan kontraknya juga menyebut kenaikan ganjaran jika siri diperbaharui untuk musim berikutnya.

Vijay, sebaliknya, tidak meletakkan klausa seperti itu tetapi terus meminta sejumlah sekitar 55 juta rupee. Kedua-duanya mempunyai peranan yang setara tetapi memandangkan Vijay adalah bintang mega dari Selatan, Amazon bersetuju dengan perjanjian itu. Walaupun dia mendapat jumlah yang jauh lebih besar daripada Shahid tetapi tidak seperti Shahid, kontraknya tidak menyebut kenaikan apa pun untuk musim kedua."

(Sumber Foto: Forbes India, DNA India)