Duo veteran Vikram Bhatt dan Mahesh Bhatt akan bekerja bersama untuk sebuah filem berjudul 'Cold'. Jadual pertama filem ini telah dimulakan di Mumbai.

Filem tersebut akan mengisahkan seorang wanita yang muncul dari masa yang mengerikan. Ia akan memberi gambaran bagaimana dia bertahan di sebuah kota besar sendirian dan hidup melalui kengerian yang dikelilingi oleh bahaya besar kehilangan nyawanya.

Pengarah Vikram Bhatt mengatakan, "Dunia telah melalui masa yang mengerikan dalam satu tahun terakhir dan ada keperluan untuk katarsis kolektif dan Cold akan memberikan penonton itu.

Dia menambahkan, "Kecerdasan selalu dipandang sebagai kemampuan untuk berfikir dan belajar tetapi dalam dunia pasca pandemik ini kita harus melihatnya sebagai kemampuan kita untuk memikirkan kembali dan tidak belajar. Dan apa cara yang lebih baik untuk melakukannya daripada berkolaborasi dengan Mahesh Bhatt?

Saya akan mencipta semula genre seram dengan mentor saya Mahesh Bhatt dua puluh tahun selepas Raaz, sekali lagi dengan Cold. Saya menjanjikan perjalanan paling menakutkan di pawagam kita hingga kini! "

(Sumber Foto: Bollywood Hungama, Bollyworm)