Pelakon Akshaye Khanna pernah mendedahkan bahawa dia merasakan Aishwarya Rai Bachchan adalah pelakon paling seksi di sekitar. Pelakon itu, yang pernah bekerja dengan Aishwarya dalam dua filem, mengaku bahawa dia tidak dapat mengalihkan pandangan dari Aishwarya setiap kali mereka bertemu. Sebagai sebahagian daripada promosi Ittefaq pada tahun 2017, Akshaye bergabung dengan bintang bersama Sidharth Malhotra dan Sonakshi Sinha untuk rancangan bual bicara yang dihoskan oleh Karan Johar.

Semasa interaksi, Karan bertanya, "Menurut anda siapa gadis paling seksi dalam industri sekarang?" Dia mengatakan, "Ash (Aishwarya Rai)" sebelum memuji pelakon itu. "Saya tidak dapat mengalihkan pandangan dari dia setiap kali bertemu dengannya," dia akui. "Ini memalukan bagi lelaki. Dia mesti terbiasa (orang yang memandangnya). Tetapi saya tidak biasa tidak dapat mengalihkan pandangan dari seseorang. Anda terus menatapnya seperti orang gila, ”tambah Akshaye. Sonakshi juga berkata, "Bukan hanya lelaki. Saya pun tidak dapat mengalihkan pandangan dari dia. Dia sangat memukau. " Akshaye dan Aishwarya telah bekerja di dalam filem Aa Ab Laut Chalen dan Taal.

Selepas filem Taal, duo ini tidak pernah berlakon untuk filem lain bersama. Aishwarya kali terakhir dilihat di dalam filem 'Fanney Khan' bersama Anil Kapoor dan Rajkummar Rao pada tahun 2018. Manakala, Akshaye pula sedang bersiap sedia untuk membuat debut digitalnya dengan siri web berjudul 'Legacy' di mana dia akan bekerjasama dengan Raveena Tandon untuk pertama kalinya.

(Sumber Foto: Times of India)